Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

oh my blog!!!

macam dah berhabuklah pula tetingkap ni..
dah lama tak update,kan?
maaf, lately aku sibuk dengan sesi fotografi sempena hari raya da merdeka..
utk organisasi/majalah mana?
utk siapa?
siapa modelnya...?
hehe...
insya-Allah akan diberitahu kemudian...
itupun kalau gambar2 aku keluarlah kan...
hari sabtu yg lepas
aku ke sekolahku yg tercinta
utk memberi sedikit perkongsian dgn adik2 di sana
tentang bidang yg aku ceburi
Alhamdulillah sambutan agak memberangsangkan
walau banyak dugaannya
even aku akan menyepi utk beberapa ketika
insya-Allah aku akan merajinkan diri ini utk melawat blog sahabat2 sekalian
dan ambil tahu perkembangan sahabat2

p/s:
orang fikir aku duduk berlenggang kangkung di rumah 
tetapi aku ada juga kerja untuk dibuat
bukan "sahaja aku duduk rumah kerana Allah Taala"...

6 comments:

einz miszmessy said...

nak jd model busana muslimah blh tak najmi???ada kekesongan tok sy tak??huhu...poyoness....

Ibtisam Najmi said...

tihee...kena tggu job barulah kalau begitu :) insya-Allah

einz miszmessy said...

hahaha...layak ke sy jd model???pecah lens karang....

Ibtisam Najmi said...

takde maknanya pecah lensa kamera ni,,,heheh

einz miszmessy said...

sy tak secantik diana daniella..huhu.....sgt kasar juga...hahaha...
tp sy mahu mencube...hahaha...

Ibtisam Najmi said...

ini cuma pendapat saya.diana danielle tak cantik mana pon.biasa sahaja.anda lebih menawan.wink2!!
sebab anda menjaga hak anda dan bakal suami anda.mungkin?hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...