Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

sape bleyh tolong garu sket?

haha...post kali ni cam geli je kan...? actually, aku da x saba nak kawen...ade sape2 nak kawen ngan aku tak? please b my soulmate~ ngeeeeeeeeeee,,

neway, cakap pasal 'nak kawen' nih..aku teringat lak zaman skola aku..ok, scara jujurnya,,,zaman form 6 aku...d saat aku menggila ngan dak2 CGM...

scene 1 : kat bilik prep aspuri
suasana sunyi sepi, hanya kedengaran bunyi kipas dan helaian kertas diselak..
aku : hurm~ ape formula maths ni ek? hailoh!!
paen : haah,,tanya la kitorang~
syue : ntahnye dy ni,,,ade tanye kat kitorg yg tak blaja maths...
aku : ngeeeeeeeee~
 sepi lagi...
aku dan syue : arghhhhhhhh!! jom kawen~
dan gelak..........

scene 2 : kat kelas 6AR, kitorang stayback~
30 minit pertama..sunyi sepi,,semua pon fokus~ kemudian...................
aku : tension ar~
meen n intan : jom kawen!!
dan kami pon membuat iklan cari jodoh d papan putih..n d papan informasi~
isi kandungan iklan :
'tawaran hebat! isteri utk dinikahi!! hanya rm22.50 utk mas kahwin...sape2 yg berminat, sila hubungi 0123456789~'
dan kami terlupa utk memadamnya..maka~
dot,dot,dot~

hailoh3!! rindu dgn zaman skola la weyh...
rindu nak cakap 'nak kawen' bila da rase tension...ngan membe2...
huhuhuhuhuhuh~



nurhidayah binti elias

 nor intan zarina binti abd aziz

yasmin binti ahmad

 nur farahin binti akhwan

nur syuhadah binti abdul ghani

okay,,yg d atas ni adela kwn2 baik aku mase form 6, kwn2 yg berkongsi sika duka bersama aku...ya, kami pernah bertegang urat, bertikam lidah...tp itulah yg menjadi asam garam dlm kehidupan kami sbg sahabat...
miss u all gurlz!!

3 comments:

yasmeen yasha said...

hehehe....kan najmi!! teringin nak ckp camtu lagi....huhu

AKU_NAJMI said...

tuh ar,,,rindu sesangat!!ngeeeeeeeeeeeeee~

einz miszmessy said...

masalah2~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...