Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

CONTEST FRIENDS FOREVER

okey...
tengok sahaja tajuk entry di atas, mesti anda dah tahu bukan?
contest again...
hahah~
cik einz miszmessy yg tag saya...
teteapi, saya memang suka menyertai sebarang contest yg berkaitan dgn gambar...
hehehehe~




okey..banner for the contest adalah seperti yang di atas...
bagi siapa2 yg ingin menyertai...

baiklah,,,gambar saya bersama sahabat saya??


heheh...
sweet tak gambar ini?
gambar ini diambil semasa kami dalam perjalanan dari sekolah ke Gunung Ledang..
21 Mei 2010 tarikh keramat...
aktiviti konvoi bermotosikal..
dan mendaki gunung ledang...
oleh KELANA...
ya, aku ahli KELANA semasa aku di tingkatan enam...
kami bermalam di gunung ledang selama 1 hari..
seronok!
pengalaman ini hanya muncul once in a lifetime
macam2 kami lalui sepanjang kami belajar di tingkatan enam...
tetapi ini adalah antara pengalaman paling best yang aku lalui sepanjang hidup aku..
dan aku still contact mereka...
dan aku berharap persahabatan kami tidak terputus begitu sahaja..
insya-Allah~

saya nak tag kawan2 saya ni...

and now...

droplet house page
inilah yang menjadi pilihan saya...
wish me luck!!
heheh~

6 comments:

shafmechy said...

wah..berkonvoi nmpk..best2..hehe

thanks join..gud luk =)

follow u

AKU_NAJMI said...

joined with pleasure,,, ngee :)

einz miszmessy said...

aiyai~sama pilihan baju nan paen lah..huhu

AKU_NAJMI said...

heheh,,,masing2 pilih mesti ade sebab kan?

einz miszmessy said...

errrrrrrrrrrr....

AKU_NAJMI said...

:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...