Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

SUNSHINE SMILE CONTEST

CONTEST APE NI?
Sunshine smile contest ini adalah contest SENYUMAN PALING CERIA. Apa yang anda perlu lakukan untuk join contest ini hanyalah baca dan ikut syarat-syarat yang tertera dibawah.
Contest bermula pada 22 Mei 2011 dan tamat pada 1 Julai 2011. Keputusan akan diumumkan pada bulan July 2011

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN

1. Sila follow kedua-dua penaja di link berikut:

ashrafjalil.com

http://aarrghitsme.blogspot.com/

2. Copy dan post entry ini di blog anda dan attach gambar (SATU GAMBAR SAHAJA. GAMBAR ANDA YANG SEDANG SENYUM) yang ingin dipertandingkan.

3. Senyuman mesti CERIA!! Ikhlas atau tak ikhlas belakang cerite..

4. Sediakan ENTRY khas contest ni dan link kan kepada saya di comment box entry ni:

http://www.ashrafjalil.com/2011/05/sunshine-smile-contest-starts-now.html

5. AJAK minimum 3 orang rakan anda untuk join contest ni dan tag entry khas mereka di bawah gambar anda (kalau rakan follower sikit, boleh dikecualikan)

6. Untuk keselamatan jika blogger.com buat hal, sila link kan entry khas contest anda di:

http://www.facebook.com/pages/Sunshine-Smile-Contest/211819135518018?sk=wall

MUDAH KAN? HARAP TEPATI SYARAT DAN NANTIKAN PELUANG UNTUK MENANG =)

 
 baiklah...
first time aku guna polaroid masa aku form 4...
ada kem kesiapsiagaan sekolah peringkat kebangsaan...
anjuran MERCY dan Kementerian Pelajaran Sekolah..
sekali dah guna...
rasa macam teringinlah nak memiliknya...
sebab..
best sangat2!!

kami kalau senyum memang akan menampakkan baris gigi kami :)
 senyuman aku paling ceria sebab ini adalah hang-out kami yang terakhir sebelum bermulanya SPM..
dan hang-out ini adalah yg pertama kalinya bersama keseluruhan pelajar fivers ketika itu...
yalah, selalunya bersama kawan2 baik sahaja...
kami tak pergi mana pun...
cuma beraya ke rumah guru matematik kami, Cik Norhayati Abu Nawar..
tetapi malam itu sungguh bermakna buat kami :)

baiklah...
sekarang tag 3 orang rakan...
maka dengan ini, aku nak tag...


seems like i've done... :)

p/s:
ada rezeki, insya-Allah dapat polaroid instax mini 7s ni...

2 comments:

einz miszmessy said...

owh yg tu gune poloroid eh???heeeee....

aku_najmi said...

gambar di atas ini tidaklah,,
yg guna polaroid hanyalah gambar utk assignment LDK masa program MERCY tu sahaja,,, :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...