Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

[ Contest # 2 ] Anda Bagi Gambar , Prince Bagi RM50 !!!

baiklah...
hari ini saya ingin join satu lagi contest...
bagi anda2 yg ingin turut serta....
cantik tak banner dia?
saya join contest yang ke-2 bukan?
semestinyalah saya akan memaparkan gambar2 semasa di alam persekolahan!!
yuhoooooo~
my schoolmates, of course
ok, gambar ni diambil  semasa tingkatan empat..
just a day before I move to another school..
kami memang sengaja lepak2 dlm kelas..
utk mengenang 'hari2 terakhir' saya di sekolah tu..
sweet kan?
ini semua exco asrama...
ini juga gambar semasa di tingkatan empat...
kami pergi ke Langkawi atas tajaan JPN...
heheh~
malam ambang merdeka, 2007
yg ni, aku dengan sahabat2 Tunas Bestari...
kami buat logo tu bersama2...
seronok sgt2!!
sambutan maulidurrasul, 2008
 yg ini, classmates aku...
aku di depan...
kami seronok sgt hari tu..
sebab semua pun pakai baju yg sama...
tudung yg sama..
dlm erti kata lain...
kami jadi 'makcik rewang'
ala...makcik2 yg selalu gotong-royong kat kampung2 tu...
heheh~

geleguk3~

yg di atas pula..
gambar kami sedang melakukan experiment utk subjek kimia...
experiment membuat sabun...
heheh~


ini?
masa aku join BTN pada tahun 2009...
utk semua pelajar Melayu tingkatan 6 bagi sekolah aku dan 2 sekolah lain...
masyuk weyh~
BTN ni dilaksanakan di Kem Bumi Jati, Shah Alam~




okey2...
as you all can see..
ketiga-tiga gambar di atas adalah gambar kami dengan baju berwarna kelabu...
heheh...
inilah antara gambar kami sewaktu melakukan aktiviti KELANA...



dan ini...
gambar semasa sambutan hari raya-deepavali sekolah...
pada tahun 2010~

ok, seems like I've done...
banyak lagi nak letak...
tapi, kalau nak letak semua...
20 hari 20 malam belum tentu akan habis review...]
hahah~

p/s : school-time is an era that we all gone through which bring a  lot of memories to us...

5 comments:

einz miszmessy said...

hahaha...........byknye.......member.....big family.............

AKU_NAJMI said...

of course!!hahah~

einz miszmessy said...

disayangi~ngeeeeeeeeeeeee.........................happy for you dear

ame elms ! said...

hello there ! ame singgah sini dari Senarai Peserta Yang Join Contest RM50 ya anjuran prince91.com . ;)

wahh , gambar gambar yang penuh bermakna ya ! nice one ohh . and good luck ya ! wish you all the best ! :0

have a nice day ahead of you and take care . ohh , jemput singgah blog ame pule kalau free . :)

Ibtisam Najmi said...

thanx ame..baru je abes baca entry terbaru kamu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...