Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

Segmen : Bombay Nak Taw Sukan Kegemaran Aku

terima kasih encik bombay kerana menjemput saya menyertai segmen ini
saya hargai sangat2 :)


sila klik banner utk turut serta

sukan kegemaran aku?
aku ni bukanlah jenis orang yang akan stick pada 1 benda sahaja
maka, banyak juga yang menjadi kegemaran

untuk menguji stamina dan ketangkasan [cewah...]
aku aktif bermain bola jaring
aku pernah mewakili sekolah
dan juga mewakili sebuah kelab
hingga ke peringkat kebangsaan 
posisi aku?
Goal Defence a.k.a GD
 gambar di atas ni
semasa archiSPORT semester lepas
[bukan aku yg bermain kerana aku yg mengambil gambar ini]
 kami pelajar archiRIOT kalah
[archiRIOT tu nama batch kami]  
tapi kami enjoy + happy 

untuk menguji kekuatan fizikal dan daya penumpuan
aku gemar memanah
ihsan google
di sekolah dahulu, aku ahli kelab memanah
aku VP [vice president] kelab.harap maklum 
aku bukanlah seorang yg handal memanah semasa di sekolah dahulu
cuma aku rasa tenang setiap kali selesai latihan memanah
seolah segala tekanan aku salurkan kepada busur menuju papan target
pernahlah juga dapat bull's eye
tapi beberapa kali cuma
sekarang kalau ingin memanah
aku ke pusat memanah berdekatan.haha

untuk meningkatkan kemahiran berkomunikasi dengan haiwan [rasa nak sepak bukan?]
maka aku juga suka menunggang kuda
ihsan google
best sangat tunggang kuda
lebih-lebih lagi di kawasan yg mempunyai pemandangan yg indah
tapi aku agak cenderung kepada equestrian
dulu aku ada seekor kuda
chestnut colored American Saddle-bred
aku panggil dia 'sayang'
tapi dia dah mati
sedang berkira-kira untuk membeli seekor/sebuah kuda lagi
ihsan google
kuda merah
ngee :0


baiklah.itu sahaja yang ingin aku kongsi mungkin
sekarang ingin tag  
cik einz 

oh. nak tag siapa lagi ya?
blur!
ngee :)

saya tag semua pembaca entri ini.
ok :)
 


8 comments:

bombay said...

tq join..hehe..bagusla tu..boleh mng atlet terbaik nie..hehe..:)

Ibtisam Najmi said...

haha,tp atlet yg mungkin da bersara,,sudah kurg aktif :)

einz miszmessy said...

wow....em....sukan paen kureng ler....lau de pun satu jep...lau hobi ok la...hahaha....

bombay said...

list yg join dah ada..jom tgk..:)

Kancil 8349 said...

salam perkenalan dan salam ziarah daripada kancil....

memanah tu best juga tapi saya ndak pandai main...hehehe tapi suka tengok orang memanah...

Dalila Diela said...

wah..bnyak btol main nie..baguslah aktif..hehe

hira said...

banyaknya sukan~ :D

p/s: datang dari segmen bombay :)

Ibtisam Najmi said...

bombay: alhamdulillah, semalam sudah kasi bw sampai habis.ngee:)

kancil: salam perkenalan juga:) memanah memang best.walau mungkin agak perit lebam2 tangan bagi beginner (tu pun kalau cara tarik salah) hehe

dalila: hee,,memang tak reti duduk diam sgt saya ni

hira: suka2 kasi release tension je :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...