Followers

Welcome to My Blog

© You are not allowed to copy the photos of myself and friends without my permission.Do enjoy your readings and give your credit if you copied my writings.Thank you ©

Malaysia's Next Top Female Blogger 2011 by sandra azwan

actually, aku dah lama pun tahu pasal benda ni..
dan dah lama aku usha blog sandra azwan ni...
tetapi..baru hari ini aku terasa nak join...

1) Tell us about your blog in 70 words or less. (When and why you started it, how often you update, and your viewers)

aku MULA ber'blogging' sejak disember 2008..iaitu selepas tamatnya SPM..SEBAB waktu tu, aku kebosanan, tiada aktiviti menarik utk dilakukan..lagipun, aku dulu aktif di dalam bidang2 kesusateraan..jd, menulis sememangnya menjadi hobi aku...
aku boleh dikatakan 'blogger' tegar..tiap2 hari, aku akan pastikan aku UPDATE blog ni jika tiada aral melintang...
follower aku taklah ramai..tapi adalah juga org yg VIEW blog aku ni..mereka adalah kawan2 aku sendiri dan sahabat maya aku..

2) What is your personal style?

aku ni simple je..casual muslimah... :)


3) A picture of you in one of your favorite outfits:

di langkawi
4) Are you the next Malaysia’s Top Female Blogger 2011? Why?

mungkinlah..pepatah melayu ada mengatakan,
tuah ayam nampak di kaki, tuah manusia siapa yang tahu....
aku bukanlah yg terbaik tetapi aku tetap yg pertama dalam diri aku sendiri...bagi aku, akulah top female blogger...sebab kalau bukan aku yg yakin dgn diri aku sendiri, siapa lagi kan??

5) I love to read ‘Life with Sandra…..’ because? 

honestly, aku ni pelajar archi..dan sememangnya ada kait dgn seni...dan sandra azwan pun sememangnya menulis mengenai senireka fesyennya..dan turut menunjukkan hasil fotografi beliau..dan aku memang amat berminat dgn cabang ini...sebab itulah aku suka baca blog beliau...
other than that, aku rasa happy kalau dapat lihat hasil kerja beliau dalam fesyen ni sesuai utk muslimah mukminah...ngeeee~ 

6 comments:

einz miszmessy said...

he..........nmpknye sy ni byk terpengaruh dgn fesyen sakura la....ahahahaha

AKU_NAJMI said...

maknanya?

einz miszmessy said...

fesyen katun sakura....baju2 dye sgt kiut....tp bukan busana muslimah la...haahahhaaa

AKU_NAJMI said...

ouh..ok

SANDRA AZWAN said...

Salam Najmi....terima kasih kerana join...good luck!;-)

AKU_NAJMI said...

w'salam...mmg tersangat teringin utk join,,thanx ya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...